Trøffel-omelet med hvid eller sort Trøffel

Ingredienser til 4 personer

9 æg

100 g sort eller hvid trøffel i skiver – (eller trøffel i skiver/ trøffel creme på glas)

Ekstra jomfru olivenolie

Salt

Peber

Lidt Hvidvin

Køb produkterne for at lave denne opskrift

  • ekstra jomfru oliven olie 0,5L

    144kr.
  • Sommer- efterårstrøfler dybfrosne 100 g.

    400kr.

Tilberedelse

  1. Pisk æggene i en skål, krydre med salt og en peber. Tilsæt trøffel og bland godt
  2. Varm olien i en pande og hæld indholdet i skålen
  3. Hold panden i konstant bevægelse for at forhindre, at ægene klæber sammen
  4. Når den nederste del af omeletten er tyknet så er tyknet, vendes omeletten, dryp lidt hvidvin og kog
  5. Server varmt