Oksefilet (mørbrad) med Trøffel

Oksefilet (mørbrad) med Trøffel

800g. oksefilet

Lidt smør efter behag

Ekstra jomfru olivenolie efter behov

Frisk sort trøffel – (eller trøffel i skiver/ trøffel creme på glas)

Salt

Peber

Persille til dekoration (valgfrit)

Køb produkterne for at lave denne opskrift

  • ekstra jomfru oliven olie 0,5L

    144kr.
  • Sommer- efterårstrøfler dybfrosne 100 g.

    400kr.

Tilberedelse

  1. Start med at opvarme en slip-let pande på blusset, og opvarm panden godt
  2. Herefter bruner man fileten let på begge sider ved at stege den i smør
  3. Efter at fileten er brunet på begge sider, grilles den i ovn eller på grill; være forsigtig med ikke at stege for kraftigt: kødet skal forblive smukt lyserød indeni
  4. Bland olie, salt og peber i en lille skål
  5. Når fileten er stegt lægges kødet på et serveringsfad og krydre med blandingen af olie, salt og peber
  6. Fileten pyntes med Trøflen der skåret i tynde skiver. Pynt også med frisk persille
  7. Server straks, nyd dit måltid!