Tatar med trøffel

Tatar med trøffel

Tatar med trøffel

400 gr. dådyrinderlår

Saften fra en halv citron

4 spsk. olivenolie

Frisk sort trøffel – (eller trøffel i skiver/ trøffel creme på glas)

Salt

Peber

Mayonnaise rørt med frisk estragon

Kapers fritéret i varm olie

Ristet rugbrødsknas (rist rugbrød hårdt og knus det)

Baby grønkålsblade eller anden salat og fintskåret skalotteløg

Køb produkterne for at lave denne opskrift

  • ekstra jomfru oliven olie 0,5L

    144kr.
  • Sommer- efterårstrøfler dybfrosne 100 g.

    400kr.
  • Sort trøffel olie 0,10L

    89kr.
  • Læg i Kurv Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden

    Trøffel skiver 90g/500g

    334kr.1.517kr.

Tilberedelse

  1. Dådyrinderlår hakkes fint med en skarp kniv.
  2. Røres med saften fra halv citron, salt, peber og 4 spsk olivenolie.
  3. Lad stå 30 minutter køligt og samle smagen.
  4. Tag en håndfuld baby grønkål, eller andet salat, og bland med en vinaigrette.
  5. Anret tatar på tallerken, fordel papirtyndt skåret skalotteløg, estragon mayonnaise, baby grønkål, rugbrødsknas, friterede kapers. Riv trøffel over.
  6. Server gerne med hjemmelavede pommes frites med trøffel mayonnaise (lidt tsk sort trøffelolie i en mayonnaise)
  7. Server hurtigt og nyd måltidet!