Beef Wellington
Beef Wellington
Køb produkterne for at lave denne opskrift
Tilberedelse
- Afpuds oksemørbrad og del i to lige store stykker.
- Steg alle siderne 2 min. ved max varme.
- Pensl med dijonsennep mens de er varme og sæt på køl.
- Lav duxelles ved at rive svampene på riv jern. Sauter løg og hvidløg i en stor gryde.
- Skru op til max varme, kom svampene ved, og steg indtil alt væske er væk.
- Kom rødvin ved, og varm igen indtil alt væske er væk. Tag af varmen og køl.
- Lav beef Wellington på klassisk vis med kødet, duxelles, parmaskinke og butterdej.
- Bages ved 240 gr varmluft til kernetemperatur på 39 grader (cirka 25 minutter). Tag ud af ovn og lad hvile til kernetemperaturen er 50 grader (cirka 15 minutter).
- Pynt med frisk radichio og frisk høvlede trøfler.
- Serveres med sauce madeira, saltbagte glaserede rødbeder og syltede sennepsfrø.