Hvid trøffelpasta
Ingredienser til 4 personer
- 400 gr. Hvid Trøffelpasta
- Olivenolie
- 2% Hvid Trøffel Salsa 90 gr. (eller 100 gr. frisk hvid trøffel)
- Salvieolie (eller frisk salvie og olivenolie)
- Persilleolie (eller frisk persille og olivenolie)
- Hvid 1,5% Trøffelolie
- Hasselnødder
Køb produkterne for at lave denne opskrift.
Tilberedelse
- En stor gryde med vand tilføjes en spiseskefuld olivenolie og en knivspids salt og bringes i kog. Derefter lægges 400 gr. Hvid Trøffelpasta i vandet og koges uden låg i 10 minutter.
- Imens pastaen koges tilbedes saucen og hasselnødder.
- Saucen: 10 spiseskefulde Salvieolie varmes i en STOR dyb pande med meget lav varme, skal ikke stege, kun varmes. Tilsæt 90 Gr. Hvid Trøffelsalsa, rør rundt, lad det trække smag i et par sekunder, og sluk for varmen.
- Hasselnødder: 50 gr. groft Hakkede Hasselnødder ristes let i en lille pande ved meget svag varme i et par spiseskefulde persilleolie med en knivspids salt i et par minutter.
- Trøffelpastaen tages op af gryden og hældes i den store dybe pande med trøffelsaucen i panden. Så tilsættes en grydeske af kogevandet fra pastaen, giv maksimal varme, så det koger i 5 sekunder - og server straks.
- Retten eller hver tallerken, dekoreres med et strejf Hvid Trøffelolie og de ristede hasselnødder.
- Som tilbehør kan serveres bruschette med Salvieolie, Hvid Trøffelolie, Persilleolie og Olivenolie.