Hvid trøffelpasta

Ingredienser til 4 personer

  • 400 gr. Hvid Trøffelpasta
  • Olivenolie
  • 2% Hvid Trøffel Salsa 90 gr. (eller 100 gr. frisk hvid trøffel)
  • Salvieolie (eller frisk salvie og olivenolie)
  • Persilleolie (eller frisk persille og olivenolie)
  • Hvid 1,5% Trøffelolie
  • Hasselnødder

Køb produkterne for at lave denne opskrift.

  • Læg i Kurv This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

    UDSOLGT Afskallede Hasselnøddekerner 0,5 kg./1 kg.

    95kr.180kr.
  • Læg i Kurv This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

    Salvieolie

    89kr.129kr.
  • Læg i Kurv This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

    Persilleolie

    89kr.129kr.
  • Pasta med hvid trøffel

    99kr.
  • Hvid trøffel Olie 0,10L

    89kr.
  • ekstra jomfru oliven olie 0,5L

    144kr.
  • 2% Hvid Trøffel Salsa 90g

    134kr.

Tilberedelse

  1. En stor gryde med vand tilføjes en spiseskefuld olivenolie og en knivspids salt og bringes i kog. Derefter lægges 400 gr. Hvid Trøffelpasta i vandet og koges uden låg i 10 minutter.
  2. Imens pastaen koges tilbedes saucen og hasselnødder.
  3. Saucen: 10 spiseskefulde Salvieolie varmes i en STOR dyb pande med meget lav varme, skal ikke stege, kun varmes. Tilsæt 90 Gr. Hvid Trøffelsalsa, rør rundt, lad det trække smag i et par sekunder, og sluk for varmen.
  4. Hasselnødder: 50 gr. groft Hakkede Hasselnødder ristes let i en lille pande ved meget svag varme i et par spiseskefulde persilleolie med en knivspids salt i et par minutter.
  5. Trøffelpastaen tages op af gryden og hældes i den store dybe pande med trøffelsaucen i panden. Så tilsættes en grydeske af kogevandet fra pastaen, giv maksimal varme, så det koger i 5 sekunder - og server straks.
  6. Retten eller hver tallerken, dekoreres med et strejf Hvid Trøffelolie og de ristede hasselnødder.
  7. Som tilbehør kan serveres bruschette med Salvieolie, Hvid Trøffelolie, Persilleolie og Olivenolie.