Porcinipasta
Ingredienser til 4 personer
- 400 gr. Porcinipasta
- Olivenolie
- Porcini Creme 72% porcini
- Hvidløgsolie (eller frisk hvidløg og olivenolie)
- Rosmarinolie (eller frisk rosmarin og olivenolie)
- Hasselnødder
- Tilbehør: Bruschetta med Porcini -Trøffel creme og Persilleolie
Køb produkterne for at lave denne opskrift.
Tilberedelse
- En stor gryde med vand tilføjes en spiseskefuld olivenolie og en knivspids salt og bringes i kog. Derefter lægges 400 gr. Porcini Trøffelpasta i vandet og koges uden låg i 10 minutter.
- Imens pastaen koges tilbedes saucen og hasselnødder.
- Saucen: 10 spiseskefulde Hvidløgsolie varmes i en STOR dyb pande på meget lav varme, skal ikke stege, kun varmes. Tilsæt 180 gr. Porcini Creme, rør rundt, lad det trække smag i et par sekunder, og sluk for varmen.
- Hasselnødder: 50 gr. groft Hakkede Hasselnødder ristes let i en lille pande ved meget svag varme i et par spiseskefulde Rosmarinolie med en knivspids salt i et par minutter
- Porcinipastaen tages op af gryden og hældes i den store dybe pande med trøffelsaucen i panden. Så tilsættes en grydeske af kogevandet fra pastaen, giv maksimal varme så det koger i 5 sekunder og server straks.
- Retten eller hver tallerken, dekoreres med et strejf Olivenolie og de ristede Hasselnødder.
- Som tilbehør kan serveres bruschetta med Porcini-Trøffelcreme, Hvidløgsolie, Rosmarinolie og Olivenolie.