Porcinipasta

Hvid trøffelpasta

Ingredienser til 4 personer

  • 400 gr. Porcinipasta
  • Olivenolie
  • Porcini Creme 72% porcini
  • Hvidløgsolie (eller frisk hvidløg og olivenolie)
  • Rosmarinolie (eller frisk rosmarin og olivenolie)
  • Hasselnødder
  • Tilbehør: Bruschetta med Porcini -Trøffel creme og Persilleolie

Køb produkterne for at lave denne opskrift.

  • Læg i Kurv This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

    UDSOLGT Afskallede Hasselnøddekerner 0,5 kg./1 kg.

    95kr.180kr.
  • Læg i Kurv This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

    Rosmarinolie

    89kr.129kr.
  • Pasta med porcini-svampe

    99kr.
  • Læg i Kurv This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

    Hvidløgsolie

    89kr.129kr.
  • ekstra jomfru oliven olie 0,5L

    144kr.
  • 72% Porcini svampe creme 180g

    99kr.

Tilberedelse

  1. En stor gryde med vand tilføjes en spiseskefuld olivenolie og en knivspids salt og bringes i kog. Derefter lægges 400 gr. Porcini Trøffelpasta i vandet og koges uden låg i 10 minutter.
  2. Imens pastaen koges tilbedes saucen og hasselnødder.
  3. Saucen: 10 spiseskefulde Hvidløgsolie varmes i en STOR dyb pande på meget lav varme, skal ikke stege, kun varmes. Tilsæt 180 gr. Porcini Creme, rør rundt, lad det trække smag i et par sekunder, og sluk for varmen.
  4. Hasselnødder: 50 gr. groft Hakkede Hasselnødder ristes let i en lille pande ved meget svag varme i et par spiseskefulde Rosmarinolie med en knivspids salt i et par minutter
  5. Porcinipastaen tages op af gryden og hældes i den store dybe pande med trøffelsaucen i panden. Så tilsættes en grydeske af kogevandet fra pastaen, giv maksimal varme så det koger i 5 sekunder og server straks.
  6. Retten eller hver tallerken, dekoreres med et strejf Olivenolie og de ristede Hasselnødder.
  7. Som tilbehør kan serveres bruschetta med Porcini-Trøffelcreme, Hvidløgsolie, Rosmarinolie og Olivenolie.