Oksemørbrad i skiver med Trøffel-Porcini
Ingredienser til 4 personer
Køb produkterne for at lave denne opskrift
Tilberedelse
Trøffel-Porcini sauce
- Rengør trøffel med børste (brug ikke vand)
- Varm olie, hvidløg, selleri og ansjospasta i en lille gryde. Når hvidløgene er brunet, fjernes den. Hæld herefter saucen gennem en si
- Varm i mellemtiden Porcini Cremen i en gryde med olie i ca. 3/5 minutter
- Tilsæt Porcini Cremen i saucen, lad den afkøle og riv den sorte trøffel over den (eller brug trøffel skiver på glas)
- Krydre med salt og peber
Oksemørbrad i skiver
- Oksemørbrad brunes i en gryde ved meget høj varme med olie og rosmarin
- I mellemtiden opvarmes ovnen til 160 ° og den brunede oksemørbrad steges så i oven i ca. 10 minutter (hvis man ønsker den rød)
- Når oksemørbraden er stegt pakkes den ind i aluminiumsfolie og skal så hvile ved en temperatur på 60 ° i mindst 10 minutter
- Dekorer med trøffelskiverne fra frisk trøffel (eller trøfler i skiver på glas)
- Oksemøbranden skæres i skiver og serveres med Trøffel-Porcini saucen