Hasselnødde småkager – Biscotti
Ingredienser til 6 personer
Køb produkterne for at lave denne opskrift
Tilberedelse
- Start med at blødgøre smørret ved stuetemperatur med rørsukkeret med elektrisk piskeris eller blender så det får en blød cremet konsistents
- Tilsæt æggeme under konstant omrøring ved elektrisk piskeris eller blender)
- Når det er helt blandet, tilsættes bagepulver og mel
- Hak hasselnødderne groft (de kan hakkes på forhånd med en kniv på et skærebrædt eller i blender et par sekunder)
- Tilsæt de hakkede hasselnødder i dejenm sidst under kraftig omrøring
- Herefter formes med hænderne nogle kugler omtrent på størrelse med en valnød af dejen og de presse en smule for at forme småkagerne
- Læg småkagerne på bagepapir eller på en slip-let bageplade. Under bagningen vil de ``flade sig ud”. Derfor skal de være placeret på bagepladen med rimelig indbyrdes afstand
- Småkagerne bages ved 180 ° C forvarmet ovn i 12 minutter. Tag småkagerne ud af ovnen, og lad dem køle af
- Drys med melis og server