Hasselnødde pesto
Ingredienser til 6 personer
Køb produkterne for at lave denne opskrift
Tilberedelse
- For at riste nødderne placer de afskalede hasselnødder på en bageplade foret med bagepapir og bages i forvarmet ovn ved 200 grader i 5-6 minutter, og pas på, at du ikke brænder dem
- Sluk ovnen og lad hasselnødder stå i yderligere 5 minutter i ovnen. Fjern dem derefter fra ovnen, og lad dem køle helt af
- Når hasselnødderne er helt kolde, skal du gnide dem i hænderne for at fjerne skindet. Hak derefter hasselnødderne groft
- I mellemtiden smuldres brødet og lægges i blød i mælk. Pres herefter brødet så det drypper lidt af, og læg det i en skål
- Tilsæt smør og urter. olivenolie og groft hakkede hasselnødder
- Bland godt, og tilsæt om nødvendigt olivenolie eller en spiseskefuld vand for at gøre pestoen mere cremet