Gnocchi med Porcini og trøffel

Ingredienser til 4 personer

600 gram Gnocchi

150 gram Porcini Creme

1 fed hvidløg

Persille efter smag

100 gram skivet sort trøffel, frisk – (eller trøffel skiver/trøffel creme på glas)

30 ml. fløde

1 spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie

Kværnet Peber

Køb produkterne for at lave denne opskrift

  • ekstra jomfru oliven olie 0,5L

    144kr.
  • Sommer- efterårstrøfler dybfrosne 100 g.

    400kr.

Tilberedelse

  1. Fyld en gryde med vand tilsat en knivspids salt der bringes i kog for at tilberede gnocchi
  2. Varm Porcini Cremen ved svag varme i en gryde med 2 spiseskefulde olie
  3. Tilsæt frisk sort Trøffel i skiver eller revet (eller trøffel i skiver/ trøffel creme på glas) og malet peperoncino peber (valgfrit), varm derefter i yderligere 1/2 minut, sluk for varmen og tilsæt fløden
  4. Når vandet til Gnocchi koger så hæld gnocchi gryden og kog dem, til de (efter et par minutter) kommer op til overfladen, tag dem ud af gryden og lad dem dryppe af i en si / skål
  5. Server Gnocchi Trøffel Porcini Creme varm med et drys revet Parmesan