Tagliatelle med sort trøffel

Ingredienser til 4 personer

  • 120 gr. Frisk sort trøffel - (eller trøffel i skiver/ trøffel creme på glas)
  • 600 gr. Tagliatelle pasta
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Oliven Olie

Køb produkterne for at lave denne opskrift

  • ekstra jomfru oliven olie 0,5L

    144kr.
  • Sommer- efterårstrøfler dybfrosne 100 g.

    400kr.

Tilberedelse

  1. Forbered gryde med vand for at koge Tagliatelle
  2. Børst trøfflen for at rengøre den (brug ikke vand) og skær den i julienne-strimler og læg et par skiver tilside til dekoration
  3. Anbring et hvidløgsfed og 2,5 spiseskefuld olio extra vergine pr person i en dyb pande. Lad det varme på meget lav varme, så det giver al sin aroma. Fjern hvidløget fra panden, før det begynder at brune
  4. Tilsæt Trøffel-julienne skiverne; rør rundt og tilsæt salt. Lad det trække smag i et par sekunder, og sluk for varmen
  5. Tagliatelle hældes i Trøffel suacen i panden, tilsæt en grydeske af kogevandet fra pastaen, giv maksismal varme i nogle sekunder og server straks