Tagliatelle med sort trøffel
Ingredienser til 4 personer
- 120 gr. Frisk sort trøffel - (eller trøffel i skiver/ trøffel creme på glas)
- 600 gr. Tagliatelle pasta
- 1 fed hvidløg
- Salt
- Oliven Olie
Køb produkterne for at lave denne opskrift
Tilberedelse
- Forbered gryde med vand for at koge Tagliatelle
- Børst trøfflen for at rengøre den (brug ikke vand) og skær den i julienne-strimler og læg et par skiver tilside til dekoration
- Anbring et hvidløgsfed og 2,5 spiseskefuld olio extra vergine pr person i en dyb pande. Lad det varme på meget lav varme, så det giver al sin aroma. Fjern hvidløget fra panden, før det begynder at brune
- Tilsæt Trøffel-julienne skiverne; rør rundt og tilsæt salt. Lad det trække smag i et par sekunder, og sluk for varmen
- Tagliatelle hældes i Trøffel suacen i panden, tilsæt en grydeske af kogevandet fra pastaen, giv maksismal varme i nogle sekunder og server straks